Powder Brows

Iedereen wil mooie wenkbrauwen. Wat nu als ik jou vertel dat je dit kunt nemen, zodat je ook nog eens niet elke ochtend druk bezig bent met het tekenen en updaten hiervan? Welkom in de wereld van powder brows! Lees snel verder!

Wat zijn powder brows?

Wil je je wenkbrauwen een meer gedefinieerde look geven? Dan zijn powder brows wellicht iets voor jou! Powder brows is de nieuwste trend in permanente make-up (PMU). Het is ontworpen om het effect van wenkbrauwpoeder na te bootsen, terwijl het een semi-permanent resultaat geeft. Met behulp van een PMU-apparaat en pigment worden je wenkbrauwen subtiel gearceerd om de gewenste vorm en diepte te creëren.

Het effect van deze techniek gaat ongeveer 1,5 jaar mee voordat je het moet bijwerken, dus je kunt langer van je mooie wenkbrauwen genieten dan wanneer je gewone wenkbrauwpoeders of -potloden gebruikt die dagelijks opnieuw moeten worden aangebracht. Met Powder brows bereik je een langhoudende look met minimale inspanning! Dus waarom probeer je het niet uit?

Zoals bij elke PMU-procedure is het belangrijk om naar een professional te gaan die ervaring heeft met deze techniek. Bespreek met jouw specialist de vorm, lengte en kleur van je wenkbrauwen die je wenst voordat je de behandeling laat uitvoeren. Nazorginstructies zijn ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de resultaten zo lang mogelijk aanhouden.

Voordelen van powder brows

De voordelen van powder brows worden veel besproken. Dat komt omdat er ook meer dan genoeg voordelen zijn, bijvoorbeeld:

  • Het is geschikt voor elk huidtype
  • Het geeft een natuurlijk effect
  • Je hoeft niet meer dagelijks ermee aan de slag
  • Het beschadigd je huid niet
  • Het kan littekens of kale plekken verbergen

Maar het grootste voordeel is natuurlijk dat je ’s ochtends wakker wordt en je wenkbrauwen meteen goed zitten, zonder hier tijd en/of moeite aan te spenderen. Dat is toch wat we allemaal willen?

Powder brows behandeling / procedure

Bij Powder brows behandelingen wordt met een naald/hygiene module pigment in de huid geplaatst om een zacht poedereffect te creëren. Voordat er met de behandeling begonnen wordt, houdt de specialist rekening met jouw wensen en bespreekt ze hoe jij je eigen wenkbrauwen wil qua vorm en kleur. Vervolgens wordt er een speciale brow mapping techniek gebruikt, om een vorm te bepalen die bij je gezicht past. Na jouw goedkeuring beginnen ze met de behandeling. Na de behandeling worden nazorg- en behandelinstructies besproken en vervolgafspraken ingepland.

Hoelang blijven powder brows zitten?

Poederwenkbrauwen gaan gemiddeld 1,5 jaar mee als je de nazorginstructies goed opvolgt. Het is belangrijk om alle adviezen na de behandelingen op te volgen. Zo heb je langer plezier van je PMU powder brows. Ook is het belangrijk hoe je zelf met je huid en wenkbrauwen omgaat.

Zit je bijvoorbeeld vaak in de zon? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller aanwezig. Het voordeel bij deze techniek is dat de pigmenten langzaam vervagen en er geen kale plekken in de wenkbrauwen ontstaan. Maar toch wil je dat het zo lang mogelijk blijft zitten, zodat je minder snel een vervolgafspraak nodig bent om alles weer te retouchen.

Wat kost een powder brows behandeling?

De kosten van een behandeling liggen uiteraard aan de kwaliteit en bij de salon of specialist waar je het laat zetten. Je kunt echter uitgaan van een minimum van 400 euro. Bekijk goed welke salons bij jou in de buurt powder brows behandelingen uitvoeren en wat hiervan de kosten zijn. Maak eventueel een overzicht van de mogelijkheden bij jou in de buurt en de bijbehorende kosten.

Waar powder brows laten zetten?

Ben jij er helemaal over uit dat je powder brows wil laten zetten, maar weet je nog niet waar of bij welke salon? Wij zijn bezig met een compleet overzicht van salons in Nederland waar je terecht kunt voor de powder brows behandeling. Bekijk hieronder de verschillende salons en specialisten, zodat je weet welke er bij jou in de buurt zit en wat voor kosten zij rekenen!

[ Binnenkort beschikbaar ]

Als je op zoek bent naar een manier om je wenkbrauwen meer definitie te geven met minimale inspanning, dan is Powder Brows misschien precies wat je nodig hebt! Geef jezelf vandaag nog een nieuwe look en geniet langer van mooie wenkbrauwen!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Powder Brows. Zit je zelf nog met vragen, laat deze dan achter in de reacties en wie weet kunnen wij of andere bezoekers je helpen met het beantwoorden hiervan!

Wat zijn de voordelen van permanente make-up powder brows?

Permanente make-up powder brows bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele methoden om wenkbrauwen te vormen en in te vullen. Ten eerste zijn ze ongelooflijk duurzaam; het pigment blijft lang in je huid zitten en vergt weinig tot geen onderhoud. Ze zien er ook heel natuurlijk uit en zorgen voor een subtiele verbetering van je gelaatstrekken die een groot verschil kunnen maken in je uiterlijk. Ten slotte zijn permanente make-up powder brows relatief betaalbaar, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn voor degenen die hun wenkbrauwen willen verbeteren.

Hoe lang blijven powder brows zitten?

Powder brows blijven zo’n 1,5 jaar zitten voordat je weer een vervolgafspraak nodig bent om het bij te werken.

Zijn powder brows pijnlijk om te laten doen?

Nee het laten doen van powder brows is niet pijnlijk, op z’n hoogst wat irritant omdat het in je gezicht is.

Wat kosten powder brows?

De kosten van powder brows verschillen uiteraard per salon, specialist, locatie en kwaliteit. Maar je kunt uitgaan van een minimum van 400 euro.

Waar kan ik powder brows laten zetten?

Voor een compleet overzicht van salons en specialisten waar je powder brows kunt laten zetten, kun je kijken op onze pagina hierover!

Plaats een reactie