PMU Eyeliner

Als je erover denkt om permanente make-up eyeliner te laten zetten, ben je niet de enige. Veel vrouwen (en zelfs mannen) kiezen voor dit type cosmetische verbetering omdat het lang meegaat en geen dagelijks onderhoud vereist. Bovendien kan het je algemene look verbeteren, zonder hier zelf (teveel) tijd aan te besteden!

Maar als je overweegt om permanente make-up eyeliner te laten zetten, moet je een paar dingen weten. Ten eerste is het belangrijk een gekwalificeerde en ervaren specialist te vinden die met je samenwerkt om de look te creëren die jij wil. Wees ook voorbereid op enig ongemak tijdens de procedure. Wees ten slotte geduldig en geef je lichaam de tijd om te genezen na de ingreep. Zo kun je last hebben van zwelling, korstjes en schilfers terwijl je huid geneest.

Al met al is permanente make-up eyeliner een geweldige manier om je uiterlijk te verbeteren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het dagelijkse onderhoud. Als je het overweegt, doe dan goed onderzoek en zoek een gekwalificeerd salon of specialist om je te helpen de look te krijgen die jij wilt. Met een beetje extra zorg kun je nog jaren van je nieuwe look genieten.

Proces van het plaatsen

Het proces van permanente make-up eyeliner begint met een eerste consultatie om het gewenste type look en de verwachte resultaten te bespreken. De specialist zal vóór de procedure ook vragen stellen over de huidskleur, allergieën, medicijnen en medische voorgeschiedenis. Tijdens de eigenlijke procedure kan een verdovende crème worden aangebracht om ervoor te zorgen dat het gebied niet te gevoelig is. Na afloop kan er wat roodheid of zwelling optreden, maar dat verdwijnt normaliter binnen 1-2 dagen.

Nazorg van de permanente eyliner

Bij de verzorging van je permanente make-up eyeliner is het belangrijk om het gebied schoon en droog te houden tot minstens 48 uur na de behandeling. Na deze periode kun je een dun laagje vochtinbrengende crème of aloë vera gel aanbrengen om het gebied gehydrateerd te houden. Het is ook belangrijk je ogen en eyeliner te beschermen met een zonnebril en zonnebrandcrème als je in de zon bent.

Permanente make-up eyeliner kan 12 tot 18 maanden blijven zitten, afhankelijk van hoe goed je het verzorgt. Als je het niet goed verzorgt, kan het sneller vervagen dan verwacht. Regelmatig bijwerken om de 6-12 maanden wordt aanbevolen om de gewenste look en kleur te behouden.

Wat kost PMU eyeliner?

Permanente make-up eyeliner kan 50 tot 200 euro kosten, afhankelijk van de specialist, de locatie en het soort ingreep. In het algemeen geldt: hoe hoger de prijs, hoe langer en/of beter het resultaat. Permanente make-up eyeliner is een geweldige manier om tijd te besparen op het dagelijks aanbrengen van make-up en kan je dus ook kosten besparen van je dagelijkse make-up!

PMU eyeliner salons

Weet jij genoeg over de PMU eyeliner en ben je op zoek naar een salon die permanente eyeliner kan plaatsen? Dan heb je geluk. Deze lijst bevat enkele van de beste salons in het land. Of je nu in het noorden, zuiden of de randstad zit, er is altijd een salon op deze lijst die aan je wensen voldoet.

[ Binnenkort beschikbaar ]

Al met al kan permanente make-up eyeliner een uitstekende manier zijn om tijd en geld te besparen en toch mooie resultaten te krijgen. Met de juiste nazorg kun je vele jaren van je nieuwe look genieten!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over permanente eyeliner. Zit je zelf nog met vragen, laat deze dan achter in de reacties en wie weet kunnen wij of andere bezoekers je helpen met het beantwoorden hiervan!

Wat is het verschil tussen permanente make-up eyeliner en gewone eyeliner?

Permanente make-up eyeliner wordt met een naald aangebracht en op uw huid getatoeëerd. Het lijkt sterk op gewone eyeliner, maar het is semi-permanent en gaat tot drie jaar mee in tegenstelling tot standaard eyeliner.

Hoe lang blijft permanente make-up eyeliner zitten?

De levensduur van permanente make-up eyeliner hangt grotendeels af van het huidtype van de persoon en hoe goed de make-up wordt verzorgd. Voor de meeste mensen gaat permanente eyeliner een flinke periode mee. Het is echter altijd belangrijk om met je specialist te overleggen voor een schatting op basis van jouw specifieke behoeften.

Is het pijnlijk om permanente make-up eyeliner te laten zetten?

Het is niet erg pijnlijk, maar het kan een beetje ongemakkelijk zijn. Het hangt af van de persoon die het doet en hoe je huid reageert.

Hoeveel kost permanente make-up eyeliner?

Permanente make-up eyeliner kost tussen de €50 en €200, afhankelijk van de ervaring van de specialist en het type procedure.

Veegt permanente make-up eyeliner gemakkelijk uit?

Nee, het vlekt niet makkelijk uit, aangezien het geen gewone eyeliner is.

Plaats een reactie